keskiviikkona

Nainen joka toivoi

.

Yksi nainen, Elsa toivoi, että hänellä kävisi vieraita. Elsa tunsi olonsa yksinäiseksi ja siksi hän haikaili vieraiden perään. Elsalla oli aina tuoretta pullaa leipälaatikossa siltä varalta, että niitä vieraita tulisi. Joskus Elsa oli niin vieraankipeä, että hänen täytyi ottaa vähän lääkettä vieraankolotukseen.

Kerran koitti päivä, että Elsalle tuli kylään vieraita. Elsa oli kamalan iloinen ja otti tuoreen pullan esiin leipälaatikosta. Elsa alkoi keittää vieraille kahvia, mutta kesken kaiken hän tuli kamalan surulliseksi, koska oivalsi, että vieraat lähtisivät kuitenkin kohta pois. Elsa oli niin surullinen, että hän unohti vallan kokonaan, että vieraat olivat olohuoneessa häntä odottamassa. Sitten kun Elsa vihdoin muisti, vieraat olivat lähteneet pois.

Elsa nainen laittoi pullan takaisin laatikkoon. Sitten hän alkoi toivoa, että tulisi vieraita ja otti vähän lääkettä.

Eräänä päivänä Elsa hukkasi muistinsa pullanhakureissulla. Hän ei enää muistanut toivoa vieraita eikä ottaa lääkettä. Kun vieraita putkahti ovesta, Elsa oli kamalan iloinen. Hän ei muistanut surra, vieraiden poislähtöä, vaan nauroi vaan ja tarjosi ikivanhaa pullaa kenkälaatikosta. Nyt Elsalla käy tosi paljon vieraita, jotka tuovat omat pullat tullessaan.



.

Ei kommentteja: