perjantaina

Pukeutumisvinkkejä syksyyn

-


Yhdessä kerrotalossa asui eri ovien takana tyttö ja poika.

Se tyttö pukeutui aina hyvyyteen. Sen tytön vaatekaapissa roikkui henkarissa viikattuna pahuus. Se poika pukeutui aina pahuuteen. Sen pojan vaatekaapissa roikkui henkarissa viikattuna hyvyys.

Kun se tyttö kulki kadulla, se näytti ihan enkeliltä. Ihmiset katsoivat ja näkivät siinä tytössä tavoittamatonta toivoa. Kun se poika kulki kadulla, se näytti ihan pirulta. Ihmiset katsoivat ja näkivät siinä pojassa pelottavaa rohkeutta.

Illalla se tyttö riisui sen hyvyyden pois ja viikkasi sen sinne vaatekaappiin pahuuden seuraksi. Illalla se poika riisui sen pahuuden pois ja viikkasi sen sinne vaatekaappiin hyvyyden seuraksi.

Nukkuessaan ne näyttivät molemmat vastasyntyneiltä.

Kerran sinne kerrostaloon tuli putkiremontti. Kaikki asukkaat joutuivat käymään suihkussa pihalla olevassa pesuparakissa. Siellä oli eri suihkukopit tytöille ja pojille, mutta pukuhuone oli yhteinen.

Yhtenä aamuna se tyttö ja poika olivat molemmat suihkuissa omissa kopeissaan. Lähtiessään se tyttö puki ylleen vahingossa sen pojan pahuuden ja se poika taas sen tytön hyvyyden.

Kun se tyttö kulki nyt kadulla se näytti ihan rinkeliltä. Ihmiset katsoivat ja näkivät siinä tytössä tavoittamatonta rohkeutta. Kun se poika kulki kadulla se näytti ihan kahvinpurulta. Ihmiset katsoivat ja näkivät siinä pojassa pelottavaa toivoa.

Kerran se tyttö ja se poika tapasivat pesutuvassa. Sen pojan sukka oli jäänyt pesurumpuun ja värjännyt sen tytön trikoot. Sen sukan takia se tyttö ja poika tutustuivat. Toistensa hyvyyteen ja pahuuteen.

Ne alkoivat pestä pyykkejään yhdessä. Koska ne eivät lajitelleet ja ne käyttivät aina kirjopesuohjelmaa, niiden pyykistä tuli joka kerta eri väristä kuin ennen.


-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerro ihmeessä, mistä nuo kaikki tulee, kuinka tuon kaiken keksitkin? Alatko vain kirjoitta ja juttu vie? Vai vietko sinä juttua?... Joka tapauksessa käsittämättömän hienoa!

Alina Vitiä kirjoitti...

Jännittävä kysymys, tuo mistä kaikki tulee. Sen kun tietäisi niin avautuisi varmaan aika ulottuvuudet.

Yleensä sitä on joku kokemus josta sitten alkaa pudotella kirjaimia.

Roikun kyllä ohjaksissa, mutta välillä mennään aika autopilotilla. Yritän pistää liian järkeilyn kahvitauolle. Resepti on ehkä siis riittävän yksinkertainen mieli monimutkaisessa maailmassa.

Virta vie ja tarvittaessa DELETE syö.

Kiitos ihmettelystä. Pisti ajatukset kutiamaan.