torstaina

Nainen joka teki

.

Yhdellä naisella oli kapea sänky, unelmoivia ystäviä ja pieni keittiö. Naisen elämä oli verkkaista. Hän tapasi kahviloissa unelmoivia ystäviään ja kokeili reseptejä keittokomeronsa sopukassa. Nainen ei ollut tyytyväinen elämänsä ja halusi enemmän. Síksi nainen teki kovasti töitä, jotta se saisi kaikkea sellaista, mistä kaikki muut vain uneksivat. Ja pian sillä naisella oli valtavan leveä sänky ja suurenmoinen keittiö. Sen vaatekaappi oli täynnä kauniita vaatteita ja sen kylpykaappi täynnä ylellisesti tuoksuvia lasipulloja. Unelmoivia ystäviä naisella ei enää ollut, koska hänellä oli niin kiire, ettei aikaa liennyt enää tapaamisille. Ruokaakaan hän ei ehtinyt enää laittaa, mutta nainen söi luksusravintoloissa, joista muut vain unelmoivat. Nainen oli kuitenkin tyytyväinen, koska hänellä oli nyt kaikkea sellaista, mistä kaikki muut vain uneksivat.


Kerran naisen pomo sanoi, että koska nainen oli tehnyt niin kovasti töitä, nainen saisi palkinnoksi mitä vaan. Nainen oli tehnyt niin kovasti töitä, että automaattisesti hän pyysi palkinnoksi lisää töitä. Naisen pomo tuli tosi iloiseksi.


Eräänä päivänä nainen oli menossa tärkeään kokoukseen, mutta eksyikin vahingossa torille. Nainen joutui torilla vahingossa sellaiseen nurkkaan, missä ihmiset myyvät pois vanhoja tavaroita. Yhdessä pöydässä oli myynnissä naisen vanha elämä. Se nainen osti sen koko pöydän eikä edes tinkinyt.

.

Ei kommentteja: